15 February 2013

Menyumbang Bersama AMCO

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua rakan blogger sekalian alam.. 

Apa itu AMCO? AMCO merupakan satu pertubuhan NGO peringkat kebangsaan yang diberi nama sebagai Pertubuhan Kebajikan ADDIIN Malaysia (dalam bahasa Melayu) ataupun ADDIIN MALAYSIA Charitable Organization (dalam bahasa Inggeris) di mana berdaftar di bawah Jabatan Pendaftar Pertubuhan (ROS) & merupakan pertubuhan yang 100% TIDAK BERTERASKAN KEUNTUNGAN.. Di sini jelas menunjukkan bahawa segala dana dan bantuan yang diberikan orang ramai atau pihak-pihak tertentu akan disalurkan kepada masyarakat yang memerlukan.. InsyaAllah.. 

Lulu dapat flyers ney daripada insan yang memperjuangkan pembinaan pusat tahfiz di Tuaran.. Mudah-mudahan mereka cukup dana dan niat yang baik dan murni ney tercapai.. Terima kasih kepada beliau dan Lulu abadikan di Blog Curhat Cik Lulu ney untuk berkongsi.. 

Halaman 1 (klik imej untuk saiz lebih besar)

Halaman 2 (klik imej untuk saiz lebih besar)
P/s : Di saat kita menikmati kejayaan, kesenangan, kekayaan dan kemewahan di dalam kehidupan, tidak dapat dinafikan juga masih terlalu ramai dalam kalangan masyarakat kita yang jauh ketinggalan dan tidak direzekikan dan ditakdirkan untuk berjaya mengubah taraf kehidupan mereka walaupun pelbagai usaha telah dilakukan...
"CHARITY FOR THOSE IN NEED"

Lawati laman web www.addiin.com

No comments:

Curhat Terdahulu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...